Kule dataspill om Karate

Karate Pig slår til

For den som liker asiatisk kultur, og har lyst til å prøve en ny utfordring, kan man anbefale Karate Pig. Spillet er en humoristisk tilnærming, til det man kan kalle et klassisk karatetema, slik man kjenner det fra film og tegneserier. Karate Pig kommer fra produsenten NetEnt, som er kjent for veldig fin grafikk, og sine morsomme spillideer. I så måte er Karate Pig, ingen overraskelse, men en morsom måte å prøve lykken på, samtidig som man har det gøy og morer seg med spillets krumspring. Spillet finner man hos norskespilleautomater.casino, sammen med flere andre gode spill.

Stemningen i spillet er i seg selv nok til å bli hekta. Spillet har en story line, som tilsvarer utviklingen i klassiske kampsportfilmer. Man må spinne seg frem til seier mot forskjellige bosser, frem til man har vunnet mot den siste og blir til spillets karatemester. På veien møter man kjente asiatiske symboler og diverse godbiter, som for eksempel, ett bonusspill med kamper i en dojo.

Klassikeren Streetfighter II

Classic Street Fighter IIDe som har noen år på nakken, vil også sette pris på klassikeren Streetfighter II. De fleste av oss husker automaten fra kjøpesentrene, hvor man for en femmer kunne gjennomføre de harde kampene. Spillets to hovedpersoner Ken og Ruy, to brødre som begge er karatemestre. Selv om spillet mangler noe av den realismen som man kan se i oppfølgere innen sjangeren, slik som Tekken serien, eller Mortal Kombat, har Streetfighter II en helt spesiell status. Det var ett av de første spillene i sin klasse som slo gjennom i Europa. Akkurat i tide, til at man kunne få det på Super Nintendo. Om du liker klassiske spill, kan du i dag finne dem som emulatorer for Pc, men om du virkelig vil ha følelsen, kan du også spille dem på Nintendo Wii.